LED inbouwspots steeds populairder

LED inbouwspots zijn een trend en worden steeds populairder. Zowel in particuliere woningen, als ook in bedrijfspanden stappen steeds meer mensen over naar deze duurzame vorm van verlichting. Wist je bijvoorbeeld al, dat het met LED inbouwspots mogelijk is om tot wel 70% aan energie te besparen ten opzichte van een TL-buis? Ook met Led inbouwspots kun je veel geld besparen, als je de conventionele gloei- en halogeenlampen vervangt. Maar je bespaart niet alleen geld, Led inbouwspots zijn ook nog een mooi en warm aangezicht. Kortom, de keuze voor LED inbouwspots is een keuze voor de toekomst. Hoewel de investering in LED inbouwspots vooraf redelijk groot kan zijn, zal je deze investering op termijn eenvoudig terugverdienen.

Warme sfeer in ruimtes met Led panelen

LED inbouwspots zijn niet alleen een stuk duurzamer en milieuvriendelijker, ook kunnen LED inbouwspots voor meer sfeer in je woning of bedrijfspand zorgen. Gebruik de LED inbouwspots bijvoorbeeld in je hal of gang om een spiegel of een schilderij te accentueren. Maar je kunt ook kiezen voor een zogeheten downlicht spot, deze verlicht de gehele ruimte gelijkmatig.

led lamp
De led lamp wordt steeds meer een trend.

Hoe warm wordt een LED inbouwspot?

Het antwoord op de vraag is simpel. Ze worden namelijk helemaal niet zo warm. Een krachtige LED inbouwspot (van 6 watt in een normale behuizing) kan tussen de 40 en 50 graden worden als deze een tijdje aanstaat. Dat betekent dat je hem niet zomaar vast kunt pakken. Echter, verdwijnt de hitte al heel snel. Je voelt de lamp dus niet gloeien wanneer je er dicht bij in de buurt komt, deze geeft geen warmte af. Led lampen zijn uitermate geschikt wanneer je kinderen thuis hebt. Zij kunnen zich niet branden aan de Led verlichting.

Diverse kwaliteit LED inbouwspots

Helaas is er net zoals bij vele andere producten een groot kwaliteitsverschil in LED inbouwspots. Kies nooit voor de allergoedkoopste varianten want deze spots zullen waarschijnlijk niet zo lang meegaan en daardoor wordt goedkoop duurkoop. Voor goede kwaliteit LED inbouwspots voor een schappelijke prijs kunt u kijken op ledinbouwverlichting.nl

Leave a Reply