Perceel

Zoek je eigen perceel via KadastraleKaart

Nog steeds zijn er veel mensen die KadastraleKaart.com niet kennen. Jammer, want het bezoeken van de website is zeer de moeite waard. Bovendien haal je er relevante informatie vandaan. Bovenal is het leuk om Nederlands eens van bovenaf te zien en eens in te zoomen op je woonplaats en op het perceel waarop je woont.

Scoor er informatie over vergunningen en bestemmingsplannen

Je kadastrale gegevens opvragen? Dat was nooit eerder zo eenvoudig nu je gebruik kunt maken van KadastraleKaart.com. Van de website die boordevol staat met gegevens van het Kadaster is veel nuttige informatie te halen. Zo haal je er eigendomsinformatie af, scoor je er hypotheekinfo en vraag je een kadastrale kaart met luchtfoto aan. Ook informatie over het bestemmingsplan en de vergunningen voor een bepaald perceel vind je er. Voor dergelijke informatie betaal je overigens wel een kleine vergoeding. Doe je vaker een beroep op de kadastrale kaart, dan is het afsluiten van een abonnement het overwegen waard. Per saldo zul je dan goedkoper uit zijn.

Perceel opzoeken
Je eigen perceel zoeken

Adverteer meteen bij de juiste doelgroep

Op KadastraleKaart.com kun je ook je perceel verkopen. Dat is de moeite waard, want de eerste vier weken adverteer je gratis. Je geeft de advertentietekst door, voegt eventueel een foto toe en noemt de prijs voor het perceel. Je advertentie komt meteen bij de doelgroep, een groep potentiƫle kopers van 150.000 mensen. Bovendien wordt je advertentie op verschillende manieren onder de aandacht gebracht. Zeer de moeite waard dus om juist op deze website je perceel te verkopen.

De website is het bezoeken meer dan waard

Op de kaart vind je actuele Kadaster informatie. De website zelf is overigens niet van het Kadaster. Desondanks zijn de gegevens steeds actueel. De website is voor iedereen het bezoeken meer dan waard. Van bovenaf zie je bepaalde zaken toch heel anders. Het gebruik van de website is overigens gratis, voor het downloaden van bepaalde gegevens betaal je een geringe vergoeding. Dan heb je echter wel de meest actuele informatie in je bezit. En daar kun je dus echt iets mee.

Leave a Reply