Nieuw interieur kopen

Het kopen van een geheel nieuw interieur kan je woning een boost geven. Op die manier is het net alsof je verhuisd bent!

Als je een nieuw interieur wil aanschaffen, is het van belang dat alles een beetje bij elkaar past. Of nou ja, van Nieuw interieurbelang… dat is maar net wat je zelf wil. De een houdt nu eenmaal van, wat oneerbiedig gezegd, een bij elkaar geraapt zooitje, en de ander kan zich enkel een leven met een design interieur voorstellen. Zaak is dat je zelf een interieur krijgt dat je prettig vindt, en dus niet simpelweg kiest voor een interieur dat iedereen al heeft of het interieur dat nu eenmaal het goedkoopste was.

Het hoeft echt niet moeilijk te zijn om een net, bij elkaar passend interieur aan te schaffen. Je kunt talloze foto’s op internet opzoeken en eindeloos rondstruinen, op zoek naar dingen die je leuk vindt en aantrekkelijk lijken om in je eigen woning te realiseren. Bewaar ze, en geef per foto aan wat je mooi vindt. Op die manier krijg je als het ware een collage van je droomwoning, alleen dan niet in één foto gevat. Zoek uit waar je wat kunt kopen, en schaf dat dan aan. Richt het in zoals je wil, verander het hier en daar nog, et voilà: je droominterieur!

Let wel op dat je ook rekening houdt met de praktische kant. Sommige mensen houden van een heel druk interieur met overal kleine tierelantijntjes, maar vergeten voor het gemak even dat alles ook weer afgestoft en schoongemaakt moet worden…