Welke houthandel kies je in Venlo?

Bij de  houthandel in Venlo kun je terecht voor alles op het gebied van hout. Dit houdt onder meer in dat de faciliteiten en kennis aanwezig is om elke klus van een klant te kunnen klaren. Zo hun je bij Jongeneel onder meer je houten materialen precies op maat laten maken. Door de specialistische materialen zal het product altijd geheel volgens de opdracht aangeleverd worden.

Houtsoorten

Bij de houthandel kun je uiteraard ook terecht om hout te kopen. Hout is vandaag de dag een stuk duurzamer geworden dan een aantal jaren geleden. Dit zorgt ervoor dat dit authentieke materiaal weer een stuk beter in de markt ligt. Je kan er namelijk vanuit gaan dat je met hout een duurzaam project kan bouwen, waar je tot in lengte van jaren plezier van zal hebben.

Onderhoud

Hout heeft om de zoveel tijd wel een onderhoudsbeurt nodig om mooi en goed te blijven. Bij houthandel Venlo hebben ze ook hier alle producten en kennis voor in huis. Je kan je vrijblijvend door een van de vele vakmensen laten voorlichten over dit klusje.

Service

Door een jaren lange staat van dienst en het werken met zeer hoogwaardige machines en gereedschappen kan Jongeneel net dat kleine beetje extra professionaliteit bieden. Dit is een erg geruststellende gedachte als je wil beginnen aan een mooi houten project.

Meer informatie? Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom. Dan kunnen we alles laten zien wat wij te bieden hebben. Mocht je vragen hebben stel deze dan gerust aan ons personeel.