Leuke hippe CozyKidz posters voor de kinderkamer

Zijn jullie al bekend met CozyKidz.nl? Echt een fantastische winkel als het aankomt op hoogwaardige kinderkamer decoratie en interieur. Ik denk misschien wel mijn favoriete site op dit gebied. We hebben hier al een wieg gekocht een meegroeibed, en een kast, en een kinderstoel. Ditmaal gaan op zoek naar posters.

Naar mijn smaak de beste kinderkamer poster merken van dit moment zijn Mrs Mighetto en ook Majvillan. Super stijlvolle Scandinavische ontwerpen, gelikt, en ook duurzaam materiaal gemaakt wat voor ons als gezin best belangrijk is. Zie hier het overzicht. Poster secret tunnel vonden we super cool en deze is van Mrs Mighetto.

Op zich kan de vloer ook wel wat kleur gebruiken, dus ik ging maar ook gelijk kijken bij het vloerkleden assortiment van CozyKidz. Kijken wat voor leuks ze op dat gebied hebben. Hier zagen we een heel leuk bolletjes kleed van CozyKidz zelf. Bezichtigen kan hier. Super leuk bolletjeskleed dus echt apart en uniek en dat voegt tot een toets aan creativiteit toe aan de slaapkamer.

Zoals gewoonlijk bij CozyKidz hadden we de items binnen no time in huis. Zeer fijn dat hier altijd zo rap gaat. De montage service die ze hebben, hebben we dit keer logischerwijs geen gebruik van gemaakt want het gaat slechts om een poster en een vloerkleed dat kunnen we zelf ook wel sjouwen en installeren 😉

Enfin het eindresultaat daar zijn wij zeer te spreken over. Prachtig! Zo blij. Ik denk dat we dan zo goed als klaar zijn voor 2018 met deze slaapkamer voor ons kind. Misschien dat we nog wat kleine dingen willen toevoegen zoals muurstickers of knuffels e.d. maar de basis van de kamer staat en valt dus zeer in de smaak bij de ouders. Enfin altijd dus een leuke ervaring shoppen bij CozyKidz want ze hebben altijd super leuke merken en producten in huis.

Leave a Reply