Unieke handgemaakte wandlamp in onze gang

De gang bij ons is altijd slecht verlicht geweest. En ook vrij saai. Tsja, het is een gang wat kan ik zeggen. Maar laatst waren wij op bezoek bij Job een goede vriend van ons. Weet je wat hij heeft? Hij heeft een oosterse lamp aan de muur hangen daar. Een echte handgemaakte Marokkaanse lamp. Prachtig ding. Ik vroeg hem hoe kom je daar aan. Hij zegt ik ga vaak thee drinken met bevriende Marokkaanse gezinnen en dit is een gift van een van die families aan mij voor bewezen diensten. Tof zeg. Enfin Job gaf aan dat hij op de sociale media ook een shop voorbij zag komen laatst met de naam Ghalia. Zij schijnen ook dat soort lampen speciaal voor Nederlanders te importeren direct van de ateliers uit Noord Afrika naar Nederland.

Dat leek ons wel wat dus we bezochten de website Ghalia. En ja ze hebben inderdaad een paar hele fraaie varianten. Wij kozen voor wandlamp Azima. En hebben die direct besteld. De lamp hebben we nu al een paar weken in de gang hangen en het is echt een top aankoop geweest kan ik jullie vertellen.

Dat smaakt naar meer, waarom niet meer oosterse lampen? Okay overdaad schaadt dat weet iedereen maar 1 extra lamp kan in ons huis dat toch een beetje sfeer laakt absoluut geen overbodige luxe. Nou we vonden bij Ghalia ook de meest schitterende plafonniers, zie hier de collectie. Dus hebben dan ook maar een plafonniere besteld en die is bestemd voor de huiskamer. Ik moet zeggen ons hele interieur is totaal anders dankzij deze twee lampen. Gek hoe je met slechts twee aankopen zo een groot effect kan behalen.

Enfin, ik zou zeggen kijk zelf ook eens rond in de shop. Smaken verschillen maar ze hebben zoveel coole lampen dat er voor iedereen wel wat bij zit schat ik in.

Leave a Reply