verbouwing

Je huis verbouwen

Je kunt een verbouwing zo uitgebreid maken als je zelf wilt! Kies je er bijvoorbeeld voor om een ​​tussenwand te verwijderen, van splits je een grote ruimte op in twee kleinere kamers? Laat je bestaande ruiten vervangen voor HR + -isolatieglas, of breng je extra isolatiemateriaal aan onder het dak? Ook je sloten vervangen kan een interessante optie zijn bij een verbouwing. Mogelijk laat je naast de ruiten immers ook de deuren vervangen! Sloten vervangen zorgt ervoor dat uw woning veiliger wordt. Sloten van tien tot vijftien jaar geleden voldoen lang niet altijd aan de kwaliteitseisen die momenteel aan sloten worden gesteld.

Verbetering van de isolatiewaarde van je woning

Bij een verbouwing in huis is het slank om de isolatiewaarde hiervan te verbeteren. Eerder beschreven we al dat bestaande ruiten vervangen kunnen worden voor HR + -isolatieglas. Dit glas is van een speciale coating voorzien, welke zorgt ervoor dat warmte weerkaatst wordt. Zo komt dit terug in je ruimte en neemt je gevolgen af. Handig, want het helpt je de investering in je verbouwing snel terug te verdienen. Ook het isoleren van de spouwmuur van het verbeteren van de isolatie onder je dak zijn goede opties. Hoe goed is je bestaande isolatie momenteel?

huis verbouwing
Waar moet je aan denken bij het verbouwen van je huis?

Zorg voor een verbeterde inbraakbeveiliging

Ook werd in de inleiding aangehaald dat een verbouwing gebruikt kan worden om de beveiliging van je woning te optimaliseren. Waar je momenteel mogelijk enkel sloten gebruikt, kun je tijdens de verbouwing een alarmsysteem installeren. Ook beveiligingscamera’s zijn het besproken waard, wanneer je het pand beter wilt beschermen tegen ongewenste gasten. Schakel de hulp van een slotenmaker in, om je te laten informeren over beveiligingsmethoden die momenteel populair zijn binnen woningen. Een slotenmaker kan je helpen bij het plaatsen van nieuwe sloten op ramen en deuren.

 

Tip: kies altijd voor SKG-gecertificeerde sloten!

Leave a Reply