werkplek inrichten

Tips voor een leuke werkplek inrichten

Of je nu thuis werkt of in een kantoor in een hokje, een gezellige werkplek maakt het allemaal een stuk beter. Hieronder geven we daarom drie tips voor je werkplek inrichten die het gezelliger en leuker maken om er te werken. Een fijne werkplek nodigt toch meer uit om te werken en door onderstaande dingen maak je dit waar: 

Haal het groen naar binnen

Een manier om je werkplek leuker en levendiger te maken, is plantjes of bloemen kopen voor op je bureau. Het brengt kleur naar je werkplek en het is daarnaast goed voor je. Planten zuiveren de lucht om je heen en door bloemen gaat het lekker ruiken. Ook brengt het meer kleur naar je werkplek toe en ziet het er meteen gezelliger uit. Koop een vetplantje als je een plant met weinig onderhoud wil. Vetplanten hebben namelijk maar 1 keer per week water nodig. Koop prachtige bloemen voor meer kleur en geur op je werkplek. Daarnaast is het altijd leuk voor jezelf bloemen te kopen. 

inrichting kantoor
Wil jij je werkplek opnieuw inrichten?

Laat het lekker ruiken

Je werkplek lekker laten ruiken is de volgende tip. Als je werkplek lekker ruikt, zit je er grager en wordt het meteen een fijnere plek om te werken. Je kunt de plek lekker laten ruiken door bloemen, maar je kunt natuurlijk ook lekkere geurkaarsen of een standaard kopen waarin je wax met geur smelt. Liever geen kaarsen vlakbij al je papierwerk? Dan kun je ook een olie diffuser kopen. Dit is in principe alleen waterdamp met een lekkere geur. De oliën kun je in allerlei soorten geuren kopen, dus je lievelingsgeur zit er sowieso tussen. 

Koop gezellige verlichting

Volgens de Hygge filosofie van de bovenbuurmannen van Nederland, maakt gezellige verlichting alles beter. Daarom ook deze derde tip. Een tl-lamp is namelijk geen gezellige verlichting, maar een warme ledlamp dan weer wel. Door het warme licht wordt het interieur gelijk gezelliger, maar ook fijner om bij te lezen. Het is namelijk niet zo scherp als wit licht. Ook kun je gezellige verlichting kopen in de vorm van lampjes of leuke kaarsen. Dit verlicht niet alleen je werkplek, wat superhandig is, maar maakt alles ook gezelliger.

Leave a Reply