Onderhoud van glazen ruiten

Je wil je huis toch netjes houden, maar je hebt niet veel tijd? Of je poetst nu eenmaal niet graag, dat is toch geen schande? Of het is te koud, of het regent of sneeuwt? Er zijn vele redenen om geen ramen te hoeven poetsen. In die gevallen kan je er over denken om ze te laten schoonmaken door een glazenwasser.

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een glazenwasser?

Persoonlijk denk ik dat je alleen maar voordelen hebt met een glazenwasser. Zij maken de ramen heel snel schoon. Het is namelijk hun dagdagelijkse bezigheid en ze zijn dus gespecialiseerd. Je hoeft geen gevaarlijke kunsten uit te halen bij het ramen lappen als je bijvoorbeeld op de tweede of derde verdieping woont. Ze gebruiken industriƫle producten die geen strepen nalaten, dus je hebt altijd een mooi resultaat. Ze kunnen komen wanneer je wil: overdag als jij niet thuis bent bijvoorbeeld. Wat is er leuker dan thuis te komen en te zien dat je ramen gelapt zijn?

Is het duur om een glazenwasser te laten komen?

Als je alles op een rijtje zet, is glazen laten wassen niet zo’n dure aangelegenheid, zeker niet als je bij Avital Schoonmaak aanklopt. Op andere vlakken maak je het jezelf toch ook gemakkelijk: je hebt een vaatwasser, een wasmachine, een microgolf-oven en dergelijke meer. Dit kost ook geld. Dus waarom zou je het jou op gebied van ramen poetsen ook niet comfortabel maken? In alles is er concurrentie en zo ook bij de glazenwassers. Zij werken aan scherpe prijzen en bovendien betaal je enkel voor het gepresteerde werk. Op die manier blijven ze vrij goedkoop.

Misschien doe jij liever wat anders in je vrije tijd dan ramen lappen? “Laat iedereen doen waar hij goed in is”, is hier ook een waar gezegde!