tuinset trends

De Tuinset Trends van 2018

De lente is begonnen, laat het mooie weer maar komen! Vroeg in het voorjaar is het de ideale tijd om te kijken naar een mooie tuinset voor in tuin. Wil je weten wat er allemaal nieuw is op het gebied van tuinmeubelen in 2018? Lees dan snel verder, want dit zijn dé Tuinset Trends van 2018.

Tuinset trend 1: Een industriële tuinset

Houd je van een strakke, industriële inrichting? Ook in 2018 zien we de industriële trend terugkomen. Bij deze trend kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Vironwood tuintafel met een stoer stalen frame. Vironwood lijkt op hout, maar is van een hoogwaardig soort kunststof. Dit materiaal heeft alle voordelen van hout, maar niet alle nadelen. Vironwood is een prachtig materiaal voor al je tuinmeubelen. Combineer de stoere tafels met comfortabele verstelbare vlechtwerkstoelen. Een industriële veranda maak je helemaal af door bij je tuinset, een stoere heater op te hangen.

Tuinset trend 2: Een romantische tuinset

Romantische tuinmeubelen zijn helemaal in, fijn voor de mensen die liever geen stoere tuinmeubelen willen en liever een zachtere look hebben in de tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tuinset met kunststof wicker vlechtwerk. Romantische tuinmeubelen zijn vaak licht van kleur. Deze meubelen staan ook leuk in gezellige, kleine hoekjes waardoor je een knus gevoel creëert. Of creëer een gezellig hoekje met een comfortabele relaxfauteuil met een voetenbank erbij. Nu alleen nog een goed boek en een heerlijk drankje en je bent helemaal klaar om lekker te ontspannen. Heb je een grotere tuin, dan kun je ook bijvoorbeeld een overkapping nemen. Met de late zomeravonden verlicht je het terras met een heater of een leuke lichtslinger.

Romantische tuinset
Een romantische tuinset is een van dé trends voor 2018.

Tuinset trend 3: Een design tuinset

Bij de strakke, moderne, design tuinset komt roestvrij staal weer helemaal terug. Combineer de strakke tuinstoelen met een granieten tafelblad voor een mooie uitstraling. Je kunt ook een aluminium tuinset kopen, in strakke kleuren. Moderne design tuinsets hebben strakke lijnen en een rustige uitstraling. Ook bij moderne tuinen zie je steeds vaker een terrasoverkapping. Een terrasoverkapping is handig, want ook in de winter kun je gewoon op je tuinset zitten. Je kunt ook met regen gewoon op je loungebank zitten en je hoeft niet bang te zijn dat je nat wordt.

Tuinset trend 4: Een duurzame tuinset

Bij de tuinset trends van 2018 zie je ook veel natuurlijke materialen, zoals natuursteen, marmer, teakhout en rotan rieten tuinmeubelen. De rotan meubelen zijn tijdloos en staan goed in iedere tuin. Je hebt keus uit veel verschillende sets en je kunt ook combineren met verschillende tuintafels. Groen moet je doen! Aandacht voor het milieu wordt steeds belangrijker, daarom willen mensen ook duurzame tuinmeubelen hebben.

Tuinset trend 5: Een kleine tuinset

Heb je een balkon of een klein dakterras en wil je toch lekker zitten? Kies dan een compacte balkon tuinset. Ideaal zijn ook de zogenaamde modulaire banken, waarbij je zelf met elementen je eigen ideale kleine tuinset opstelling kunt bepalen.

 

Kortom… Met deze tuinset trends kun je genoeg inspiratie opdoen en een leuke tuinset scoren voor jouw tuin. Of je nu van moderne, romantische of industriële tuinmeubelen houdt, er is altijd wel een tuinset die bij je past. Geniet van heerlijk buiten zijn en ga voor luxe en comfort. Koop je tuinmeubelen eenvoudig online en versier deze met stijlvolle accessoires in goud en roze, dé trendkleuren van nu. Laat het mooie weer maar komen!

Leave a Reply