Industriële stofzuiginstallatie

Er is voor iedere werksituatie een passende stofzuiginstallatie. Deze installaties kunnen een oplossing bieden voor kantoren, maar ook voor industriële ruimtes. De pompen van het systeem zijn geschikt voor hotelgebouwen, kantoorgebouwen, scholen, bioscoopzalen en ga zo maar door. Je kunt een stofzuigersysteem met meerdere personen op hetzelfde moment gebruiken. Het systeem is zo uitgebreid te krijgen als je maar wilt. Heb je meerdere pompen nodig? Geen probleem met een industrieel stofzuigersysteem.

Verschillende systemen

In kantoorgebouwen en andere reguliere gebouwen ligt voornamelijk stof en vuil. Een gewoon systeem voldoet genoeg om deze ruimtes schoon te krijgen. Heb je hardnekkige locaties? Een filtersysteem met een pers-luchtreiniger zorgt ervoor dat ook deze plekken helemaal schoon worden. Dit is vooral handig bij industriegebouwen. Denk aan de productieplant, een laboratorium of een andere werklocatie. Ook de zeer kleine stofdeeltjes, die te fijn zijn voor een reguliere stofzuiger, worden opgezogen door het systeem.

Kies een stofzuigsysteem naar eigen wensen

Heb je een specifieke wens, heb je een apart ontwerp nodig en komt er nogal wat kijken bij de installatie? Geen zorgen, dit kan allemaal geregeld worden. Dankzij de veelzijdigheid van de industriële stofzuigsystemen kunnen ze vrijwel altijd naar wens worden geleverd en gemonteerd. Ieder bedrijf heeft zijn eigen functionaliteit nodig. Werk je met houtsnippers of werk je met gevaarlijke vloeistoffen? Beide vereisen een andere variant. Hoeveel afzuigingen zijn er nodig? Waar wordt de basis geïnstalleerd, en hoe wordt alles met elkaar verbonden? Ieder ontwerp is uniek.

Oplossingen op maat

Voor ieder bedrijf is er een andere oplossing te vinden, deze worden op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat het stofzuigersysteem optimaal gaat werken. Profiteer van een schonere lucht en zorg ervoor dat alle gevaarlijke fijne stoffen worden opgezogen en afgevoerd met het industriële stofzuigsysteem. Je verbetert de kwaliteit van de omgeving en de veiligheid wordt gewaarborgd.

Leave a Reply