In de schaduw op een zonnige dag? Kies voor een knikarmscherm

Een knikarmscherm is ideaal om met de warme zomerdagen optimaal te genieten in de tuin. De knikarmscherm beschaduwt de complete terras en heeft een vrije doorloop. Je kunt de schermen vaak bestellen tot wel een uitval van 3 meter en een breedte van 6 meter. Bediening doe je d.m.v. een afstandsbediening of een schakelaar. Een knikarmscherm zorgt voor een prachtige moderne uitstraling in de tuin. Wij raden je zeker aan om een knikarmscherm te overwegen voor in de tuin. De opties zijn uiteenlopend en er is ook voor iedereen een gewenste knikarmscherm te vinden. 

 

 

Een knikarmscherm bestellen

Nu je wat meer weet over de knikarmscherm, vertellen we je graag waar je deze kunt gaan bestellen. Bekijk de knikarmscherm online bij Rolluiken33.nl. Rolluiken33 is een van de grootste zonwering aanbieders online in Nederland. Ze zijn transparant (direct een prijs online), werken met de scherpste prijzen en leveren alleen de beste kwaliteit. De knikarmscherm op Rolluiken33.nl is leverbaar in allerlei stijlen en formaten. In het assortiment kun je kiezen uit 4 verschillende types. Wanneer je een gewenste type hebt gevonden, kun je in het product meteen een prijs berekenen. Met behulp van de configurator heb je binnen 6 eenvoudige stappen een prijs voor jouw knikarmscherm naar wens. Vergelijk de prijzen, kwaliteit en service van Rolluiken33 met andere aanbieders en je zult versteld staan van het verschil. Wil je de knikarmschermen in het echt bekijken? Dan kun je ook de showroom bezoeken van Rolluiken33 in Venlo. Daar hebben ze verschillende showroommodellen gepresenteerd.  

Bekijk ook eens de raamzonwering

Naast de knikarmscherm, biedt Rolluiken33 ook raamzonwering aan. De naam de winkel zegt het al, je kunt uiteraard kiezen voor rolluiken, maar ook de moderne screens zijn leverbaar. Screens zijn immens populair aan het worden en dat hebben ze met name te danken aan de innovatieve look. De screens zijn leverbaar in allerlei formaten (tot maar liefst 6 meter), kleuren en doeken. De screens worden geleverd met 5 jaar fabrieksgarantie en worden uitgeleverd binnen ca. 2 weken op Rolluiken33.nl.  Net zoals de knikarmschermen, kun je ook de screens compleet naar wens samenstellen. Screens zijn maatwerk producten, dus wanneer je online een formaat invoert, krijg je direct de prijs voor een maatwerk screens. Ga jij binnenkort kiezen voor screens voor jouw raamzonwering? Wacht niet langer, ga direct berekenen of de screens passen binnen jouw budget. Bekijk de screens >>

Leave a Reply