Een zwarte deur met een stalen look is de trend van nu!

Zwart is wat enorm populair is op dit moment. Niet alleen deuren worden in het zwart gekozen, maar ook deurbeslag, plinten, tafelpoten, lampen en nog veel meer. Alles is zwart en het heeft zijn charme. Zwart zorgt voor een prachtige afwerking wanneer je het in accenten laten terugkomen. Een zwarte deur draagt bij aan een industriële stijl in de woning en wanneer je kiest voor een ‘staal look’ deur, krijg je ook nog eens een scherpe prijs! Staal look deuren hebben de uitstraling van stalen deuren, maar zijn vaak van hout of van aluminium. Een deuren fabrikant zoals Austria deuren heeft allerlei types van zwarte deuren met staal look waar je uit kunt kiezen.

Wat maakt een staal look deur?

Een staal look deur is een deur die voorzien is van glas en een smalle en strakke deurstijlen en roedeverdeling heeft. De staal look deuren van hout komen vrijwel overeen met echte stalen deuren. Het verschil is bijna niet te zien en het voordeel is dat de prijzen stukken aantrekkelijker zijn en de deuren meestal direct uit voorraad leverbaar zijn. De staal look deuren geven – door het glas – de woning gevoel van ruimte en samenhang. Ondanks dat een deur is bedoeld om een ruimte te scheiden, lijkt de woning juist groter door het glas van een staal look deur. Ben jij geïnteresseerd in deze deuren? Bekijk dan eens een zwarte glazen deur bij Deuren33.nl. Op de webwinkel kun je kiezen uit een uitgebreid en divers aanbod van deze industriële deuren. Het complete aanbod zwarte staal look deuren bij Deuren33 is van het merk Austria deuren.

De zwarte deuren van Deuren33

Zoals eerder aangegeven, is het compleet aanbod van Austria deuren op Deuren33.nl. Austria deuren heeft een uitgebreide collectie van allerlei stijlen staal look deuren. Als eerst heb je de serie Nero Legno. Deze serie is van hout en is leverbaar in 12 uitvoeringen. Bekijk alle stijlen online via de webwinkel van Deuren33.nl. Deuren33 biedt de laagste prijsgarantie op deze kwalitatieve deuren die worden geleverd met maar liefst 12 jaar fabrieksgarantie. Vervolgens heb je nog de Nero Industriale deuren met een staal look. Deze deuren zijn van aluminium en zijn leverbaar in twee stijlen. Je hebt de Nero Industriale Milano met een 3-glas verdeling, en de Piave met een 5-glas verdeling. Ook deze deuren kun je eenvoudig en snel samenstellen op Deuren33.nl. Wacht niet langer en bekijk alle zwarte deuren van Deuren33 >>

 

Leave a Reply