De juiste vloertegels uitzoeken

Kiezen voor de perfecte vloertegel

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloertegel, dan bent u bij Tegelmegashop aan het juiste adres. Als geen ander begrijpen we heel goed dat dit een overweldigend keuzeproces kan zijn. Er zijn verschillende factoren waar u rekening mee moet houden, los van het feit dat er ook een hoop te kiezen is. Tegelmegashop heeft een volledig assortiment dat gaat van keramische vloertegels, waaronder houtlook vloertegels, maar ook natuursteen, betonlook of decoratieve portugese vloertegels. U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het wel in huis. Of heeft u misschien iets anders in gedachten maar u kunt het niet vinden in de online vloertegel collectie van Tegelmegashop? Contacteer dan vooral onze deskundige medewerkers die u hier over kunnen adviseren, maar ook zeker inspireren. Met de juiste vloertegel kunt u een ruimte al nieuw leven inblazen. 

Maximaal genot van een XXL-tegel

Het is natuurlijk goed mogelijk dat u niet zo maar een vloertegel zoekt. Iedere ruimte en oppervlak vraagt om een andere soort en materiaal. Heeft u bijvoorbeeld al de keuze kunnen maken tussen keramiek en natuursteen? Beiden hebben zo hun eigen voordeel; keramiek is gemakkelijk schoon te maken en te houden, maar natuursteen heeft een exclusieve uitstraling omdat geen twee tegels hetzelfde zijn. Of heeft u misschien wel eens gedacht aan een XXL-tegel? Daarvan is bij Tegelmegashop sprake als één van de kanten voorbij de 90 centimeter gaat, waarbij het maximale zelfs 260 centimeter kan zijn. Ook daarin hebben we enorme keus, waarmee u naadloos en met zo min mogelijk voegen een groot oppervlak te pakken heeft. 

Vloertegels in huis
Vloertegels in huis

Plaats ook eens een vloertegel aan de wand!

Gratis tip van Tegelmegashop: wist u dat veel vloertegels ook als wandtegels te gebruiken zijn? Dus als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe tegel voor aan de wand, laat u dan vooral niet beperken door de selectie van alle wandtegels van Tegelmegashop. Kijk dan ook gerust eens rond door de verzameling vloertegels. Andersom is het helaas niet mogelijk; u kunt geen wandtegels op de vloer leggen. Dit heeft er namelijk mee te maken dat wandtegels dunner en fragieler van aard zijn. Dat zou ze kwetsbaar maken als er veel over gelopen moeten worden. Vloertegels zijn over het algemeen dikker en meer solide. 

Een passende prijs voor een passende tegel

Van de prijs hoeft u zich eigenlijk bij Tegelmegashop niet zo veel aan te trekken. We leveren enkel de beste kwaliteit qua merken voor de beste prijs, dankzij onze laagste prijsgarantie. We onderscheiden ons ook door de snelle levertijden en goede service na bezorging. Als u alles graag liever eerst in het echt ziet, kom dan vooral eens langs in de ruime showroom van 1000m2  in Roermond, nabij het Retailpark. Daar hebben we maar liefst 100 tegels verwerkt in een grote showvloer. Alles om u een goed beeld van de toepassingen te geven en u ook te inspireren. Daarnaast kan ons team van tegelspecialisten u altijd verder helpen.

Leave a Reply