betongoed kopen

Keerwanden van beton kopen

Keerwanden kun je eenvoudig online kopen. Op de website kun je verschillende keerwanden in verschillende kleuren en maten vinden. Je kunt keerwanden in veel verschillende situaties gebruiken. Ze worden het meest gebruikt om hoogteverschillen in de tuin op te vangen maar je kunt er bijvoorbeeld ook bloembakken mee maken. De keerwanden worden bij Betongoed in eigen fabriek gemaakt en daarom kunnen ze gegarandeerd kwaliteit en de beste prijs bieden. De keerwanden worden van prefab beton gemaakt, wat een erg sterk en duurzaam materiaal is. Hierdoor kun je de keerwanden dus voor veel dingen gebruiken en ook hergebruiken. Keerwanden kunnen jaren meegaan zonder dat je er veel onderhoud aan hebt.

Keerwanden bij Betongoed kopen

Mocht je keerwanden willen kopen, dan is Betongoed een uitstekende keuze.  Betongoed is al jaren specialist in betonnen elementen en levert de beste service. Zo kun je bijvoorbeeld veel informatie vinden over keerwanden en andere betonnen elementen op de website. Hier leggen ze uit hoe je keerwanden kan gebruiken en geven ze je advies over het plaatsen van keerwanden. Zoals al eerder gezegd worden keerwanden voornamelijk gebruikt voor het overbruggen van hoogteverschillen. Verder kun je de keerwanden ook gebruiken om bloembakken, traptreden of vijvers mee te creëren. Beton is namelijk waterdicht en als je de keerwanden goed tegen elkaar plaatst kunnen ze heel goed dienen als vijverrand. Ze zijn namelijk gemaakt om drukkend gewicht van aarde of water goed tegen te houden.

betongoed
Keerwanden van betongoed

Het plaatsen van keerwanden

De onderzijde van de keerwand wordt vaak ingegraven zodat het achterliggende zand of water goed tegengehouden kan worden. Als je de keerwanden strak tegen elkaar plaatst op gelijke hoogte kan er vaak niets meer doorheen komen. Eventueel kan je natuurlijk ook de elementen vastzetten met cement of eventuele kieren tussen de elementen dichten met een speciale verlijmingskit. Zo weet je zeker dat de keerwanden de druk goed aankunnen en er niks tussenkomt. Door de keerwanden te combineren met andere elementen, zoals de T-elementen of U-elementen, kun je creatieve bloembakken of bloemenborders maken.

Bij Betongoed kun je keerwanden van 40 centimeter tot aan een meter hoog kopen. Let erop dat je voor jouw constructie de juiste maat koopt. Mocht je niet zeker weten welke maat je nodig hebt dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met een van de medewerkers van Betongoed. Zij staan bekend om hun uitstekende klantenservice en eerlijke en goede hulp voor als u niet weet welke afmetingen u precies nodig hebt of hoe de keerwanden beton geplaatst moeten worden.

Leave a Reply