led panelen

Welke mogelijkheden voor led panelen zijn er?

Verlichting uitzoeken is vaak één van de laatste taken die je hebt bij een renovatie, nieuwbouwproject of nieuwe inrichting en een led paneel 60×60 is dan een uitstekende keuze. Dit vierkante paneel is gemakkelijk te monteren, geschikt voor een verscheidenheid aan doeleinden en verlicht je ruimtes voor zeer weinig geld. Naast het led paneel 60×60 heb je ook een aantal andere opties met betrekking tot afmetingen en vorm. Hier lees je over de mogelijkheden die je hebt als je voor led panelen kiest en zal je zien dat dit in verschillende situaties een uitstekende keuze is.

Een led paneel 60×60 of andere afmetingen

Een led paneel 60×60 is uiteraard 60 centimeter bij 60 centimeter. Het is dus een vierkant paneel met een oppervlak van 0,36 vierkante meter. Er zijn ook een aantal andere afmetingen mogelijk. Als je van vierkant houdt, dan is een paneel van 17×17 de kleinste optie die je hebt en kun je zo groot gaan als een vierkante meter. Laat je je led paneel op maat maken, dan kun je nog groter gaan. Behalve vierkante panelen zijn er ook rechthoekige panelen. Het is dus goed om je even af te vragen of het led paneel 60×60 voor jou de beste vorm en afmetingen heeft.

Een rond led paneel

Daarnaast zit je ook niet vast aan de strakke en rechte vormen van een rechthoek of een vierkant, want je kunt ook ronde led panelen kopen. Deze zijn te krijgen in een verscheidenheid aan afmetingen en met een diameter van meer dan 2 meter. Als jouw interieur modern en minimalistisch is, dan is een led paneel 60×60 een uitstekende keuze, maar bij een zachtere en minder strakke inrichting is kan een rond paneel erg mooi zijn.

Rond led paneel in kamer
Led paneel in kamer

Welk soort licht heb je nodig?

Heb je besloten welk led paneel je wilt aanschaffen, dan moet je nog nadenken over het soort licht. Led panelen worden uiteraard veel toegepast in kantoren, loodsen en industriële gebouwen en daar is een goede verlichting belangrijker dan sfeer. Je moet goed kunnen zien als je met je werk bezig bent. Daarom kies je in dat geval om een helder of wit licht. Wil je wel sfeer kunnen creëren en is je led paneel 60×60 bedoeld voor bijvoorbeeld een woonkamer, een café of een restaurant, dan kies je voor warm licht. Met led lampen zijn allerlei soorten verlichting na te bootsen, dus er is voor elke situatie een geschikte optie.

De montage van je paneel

Wat betreft de montage van je led paneel 60×60 kan het bijna niet gemakkelijker. Alle benodigdheden worden meegeleverd en je hoeft hem alleen aan te sluiten en op zijn plaats te klikken. Je moet dan nog wel even nadenken over de bediening en of je bijvoorbeeld een dimmer aan wilt laten sluiten of niet. Led heeft een groot aantal voordelen en is het koude en sfeerloze imago al lang kwijt. Kies voor een led paneel van Ledpaneelstore.nl en je kiest voor veelzijdigheid, variëteit en zuinigheid.

Leave a Reply