hoogslaper

De populairste steigerhouten kinderbedden

Een perfect kinderbed is een droom voor elke kind. Je weet nog wel hoe dit voor jou was toen jij jong was. Misschien was je wel jaloers op het bed van je vriendje of vriendinnetje. Steigerhout leent zich uitermate goed voor meubels en zo dus ook kinderbedden. 

Het hout is populair bij jong en oud. Ook volwassenen maken steeds vaker een steigerhouten bed. Het hout is bewerkbaar en dat zorgt er ook voor je alle kanten op kunt. In dit artikel bespreken wij de populairste steigerhouten kinderbedden met je. Deze bedden kun je ook zelf maken wanneer je handig bent. 

Een (half) hoogslaper 

Een echte hoogslaper is niet bedoelt voor de kleintjes. Maar de gouden middenweg is natuurlijk de half hoogslaper. Met een half hoogslaper heb je ook als ouder een voordeel. Je kunt nog steeds rustig een verhaaltje voorlezen voor het slapengaan. De hoogte is hiervoor ideaal.

De hoogslaper van steigerhout is voor elk ouder kind geschikt. Dit bed geeft ook nog eens extra ruimte in de kinderkamer. Je hebt namelijk een leuke extra ruimte onder het bed. Hier kun je een bureau plaatsen of gewoon een hutje van maken voor het kind. 

Een bed met extra mogelijkheden 

Een standaard steigerhouten kinderbed hoeft zeker niet standaard te zijn met extra opbergmogelijkheden. Wat dacht je van een opbergruimte voor een matras. Zo blijven gemakkelijk vriendjes en vriendinnetjes een nachtje slapen. Je hebt zelf niet veel extra werk aan, maar tovert zo een extra slaapplek tevoorschijn. 

Of gewoon simpelweg extra opbergruimte voor het speelgoed. Een extra lade onder het bed geeft de ruimte tot een opgeruimde kinderkamer. Maar je kunt ook gaan voor extra mogelijkheden zoals een plankje aan het bed of een trapje. Maak het bed uniek. 

kinderbed
Steigerhouten kinderbed

Het kajuitbed 

Een kajuitbed ken je misschien ook wel als een bedbank. Het is een knus bed met hoge zijkanten. Meestal heeft het bed opbergruimte in de vorm van een lade. Dit bed is geschikt voor elk kind. Met name meisjes worden blij van dit bed. De knusheid maakt het tot een heerlijk bed, maar ook een bank. Daarmee is het ook geschikt voor de oudere kinderen. 

Speelhuis en bed in één 

Ja, dit wilden wij allemaal wel vroeger. Een bed dat ook nog eens een speelhuis is. Extra opbergruimte en geheime deurtjes en openingen waarmee je kunt spelen. Of wat dacht van een glijbaan. Dit is een bed dat je niet zomaar zelf maakt. Roep zeker de hulp in van een professional als je dit bed wilt. 

Maatwerk met steigerhouten kinderbedden 

Maatwerk voor steigerhouten kinderbedden is bij veel leveranciers mogelijk. Je kunt dit zelfs online regelen. Maak een kinderbed zeker op maat, zodat je rekening houdt met de toekomst. Kinderen groeien en veel maatwerk bedden bieden de mogelijkheid om mee te groeien.

Leave a Reply