Nieuwe keuken plaatsen

Zo ontwerp je de perfecte keuken voor jouw huis

Wil je graag jouw keuken renoveren? Of heb je net een woning gekocht waarbij je de keuken wilt vervangen? Dan droom je vast van een bepaald ontwerp. Deze realiseren is soms lastig door de vorm van uw woning. Bij ons kan je terecht voor bijzondere keukens. Hierbij staat naast design ook kwaliteit voorop. Alles is te ontwerpen en creƫren. Denk hierbij aan stenen bladen en massief hout. Een ander voorbeeld is het gebruik van apparatuur van A merken. Deze elementen samen maken tot een stijlvol geheel. Bovendien krijg je een premium gevoel, elke keer wanneer je de keuken binnenstapt. Maak het doorbrengen van tijd in de keuken een prettige ervaring door een prachtige keuken. Het is immers het hart van de woning waar alle gezinsleden samenkomen.

Een design met oog voor detail

Naast een mooi ontwerp met prachtige materialen, is de afwerking essentieel voor het algehele plaatje. Een oog voor detail bepaalt in hoge mate het uiteindelijke resultaat. Daarnaast dient de keuken correct geplaatst te zin ten opzichte van de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan de vorm van de keuken en de plaatsing van de kastjes. Maar de vloer moet ook passen bij de keuken. Zelfs de apparatuur, wasbak en kraan dienen het geheel vorm te geven. Bij deze aspecten kijken wij verder waar anderen ophouden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Fornuis
Het fornuis van een keuken is een belangrijk aspect van de keuken

Van idee naar creatie

Een keuken begint bij een idee. Jij droomt van een keuken die een bepaalde uitstraling geeft. Samen met ons kan je de droom werkelijkheid maken. Ongeacht de vorm en grootte van jouw beschikbare ruimte. Wij luisteren naar jouw wensen en eisen. Vervolgens analyseren we de ruimte en daarbij de mogelijkheden. Daarna is een budget opgemaakt. Daarbij zit je niet vast aan modellen uit de showroom. Leg je idee voor bij ons met een kop koffie. Wij kunnen hier aanvulling op geven met suggesties die perfect aansluiten op uw wensen. Samen maken we een idee en compleet ontwerp. Met een gevoel voor design en meer dan 20 jaar ervaring is dit gegarandeerd.

Ontwerp de gehele woning

Heb je net een huis gekocht en wil je deze helemaal naar smaak indelen? Of ben je toe aan wat nieuws in je bekende woning? Kijk dan verder dan het ontwerp en de realisatie van alleen de keuken. Onze interieur specialisten maken graag een geheel van de hele woning. Denk hierbij aan de woonkamer. Maar ook bij de bovenverdieping denken wij graag met je mee. Ontwerpen betreffend badkamers is ook een van onze specialiteiten. Zelfs voor suggesties rondom bepaalde meubels alleen is mogelijk.

Leave a Reply