woonkamer tegels

Nieuwe woonkamer tegels kiezen

De vloer van de woonkamer is in veel gevallen het eerste wat opvalt bij binnenkomst. Het is vaak sfeerbepalend en geeft direct een indruk van je smaak. Overweeg je de woning te voorzien van een nieuwe vloer, dan is een tegelvloer is prima keuze. Je kiest daarmee voor een makkelijk te onderhouden vloer met bij een geheel eigentijdse uitstraling. Ongeacht je huidige woonstijl, met de huidige collectie woonkamer tegels maak je van je woning een prachtig geheel.

Woonkamer tegels voor een ongekend luxe uitstraling

Woonkamer tegels zij niet meer weg te denken uit het huidige assortiment vloeren. Steeds vaker kiest men voor een stenen vloer, vooral vanwege de luxe uitstraling en de vele voordelen. Zo is een stenen vloer ideaal in combinatie met vloerverwarming. Vooral natuursteen geleid de warmte goed zodat je snel kan genieten van het bijzondere comfort. Wil je het helemaal goed aanpakken, kijk dan eens naar de voordelen van een stoere, industriële vloer. Hiermee krijgt de woonkamer een robuuste uitstraling waar je kwa inrichting alle kanten mee uit kan. De tijdloze betonlook is vaak op talloze manieren te combineren met de huidige inrichting, bovendien kan die vloer ook prima buitenshuis worden gebruikt.

keramische tegels
Bekijk onze keramische tegels

Keramische natuursteen tegels voor de woonkamer

Een van de huidige trends op het gebied van woonkamer tegels is de keramische natuursteen tegel. Zoals de naam al doet vermoeden is dit geen echt natuursteen, maar is het kwa uiterlijk niet van echt te onderscheiden met het blote oog. Door dergelijke tegels toe te passen krijgt de woonkamer een ongekend mooie en warme uitstraling waar je nog jarenlang van kan genieten. Doordat deze tegels zijn geprint met een speciale techniek kan de natuurlijke vorm van natuursteen worden geïmiteerd. Vrienden en gasten die op bezoek komen zullen zonder meer verbaasd zijn over de luxe uitstraling van de woonkamer.

Leave a Reply