Trailer

Een aanhanger huren in Veenendaal

Wil je een aanhanger huren en woon je in- of rondom Veenendaal? Dan is een aanhanger huren bij Jekuntmehuren.nl Veenendaal wellicht iets voor jou. De aanhangwagens zijn allemaal gekeurd volgens de BOVAG regeling, wat betekent dat elke aanhangwagen 100% veilig is en klaar voor gebruik. Of je de aanhanger voor zakelijk gebruik wilt huren of voor privé, het maakt niet uit! Voor elke klus bestaat er de juiste aanhangwagen. Voor advies kun je ze altijd even bellen of mailen, ze zijn namelijk open van 07:00 tot 18:00!

 

Lasten trekken zonder aanhanger rijbewijs

Heb je eigenlijk een speciaal rijbewijs nodig om een aanhanger te trekken achter je auto? Je mag een aanhanger met minder grote lastig gelukkig gewoon trekken met een enkel rijbewijs B. Dit gaat dan om lasten tot 750kg, ook als de totale treinmassa boven de 3500kg uitkomt. Treinmassa is het gewicht van het voertuig, met de aanhangwagen en wat je op die aanhangwagen aan het vervoeren bent. Als je trek lasten boven de 750kg uitkomen, moet je ook in bezit zijn van een rijbewijs E. Als je beschikt over een geldig rijbewijs B, hoef je alleen maar de praktijk te halen van een rijbewijs E. 

 

De eisen voor een rijbewijs E halen zijn dus:

  • Je bent minimaal 18 jaar oud
  • Je bent al in het bezit van een rijbewijs B
  • Je legt een praktijkexamen af voor rijbewijs E
  • Je vraagt een extra toevoeging aan voor rijbewijs E bij de gemeente
Moving
Verhuizen van woning.

Verschillende soorten aanhangwagens

Een van de meest bekende aanhangwagens is een kipper, dat is een aanhangwagen die kan kantelen. Zo kun je jouw lading makkelijk uit de aanhangwagen verwijderen. Ten tweede, de gesloten aanhangwagen. Het staat eigenlijk al in de naam, dit is een gesloten aanhangwagen en is handig voor verhuizingen en spullen die niet nat mogen worden. Een bakwagen zit laag aan de grond, waardoor deze ook een makkelijke functie heeft voor laden en lossen. Voor meer informatie en andere aanhangwagens kun je altijd meer informatie verkrijgen op de website Jekuntmehuren.nl!

Leave a Reply