Hypotheek

Hypothecaire zekerheid ondernemers

Helaas overleven veel kleine bedrijven vaak de eerste generatie niet – niet omdat het bedrijf zelf niet winstgevend was, maar vanwege een gebrek aan maatregelen op het gebied van vastgoed planning. 

Hoewel vastgoed planning jouw eigendom dekt, verwijst het ook naar andere activa, inclusief maar niet beperkt tot jouw auto, persoonlijke bezittingen, investeringen en jouw bedrijf. Het is altijd het beste om een ​​plan te hebben of op zijn minst na te denken over de toekomst van jouw bedrijf en wie het zal leiden tijdens jouw afwezigheid. 

Hypothecaire zekerheid

Een van de belangrijkste zaken bij de planning is het verkrijgen van hypotecaire zekerheid. Omdat de banken zich steeds meer terugtrekken op dit gebied is het voor het midden- en kleinbedrijf steeds moeilijker om een passende lening te krijgen. 

Je moet dus op zoek naar een geschikte partner. Bufr zou je hierbij kunnen helpen. Ze brengen ondernemers en investeerders in commercieel vastgoed samen en bieden gunstige hypothecaire leningen voor ondernemers aan.

Wat is een ondernemingsplan voor onroerend goed?

Een businessplan is een document dat de toekomst van jouw bedrijf vastlegt. Het beschrijft wat je van plan bent te doen en hoe je het van plan bent te doen.

Het geeft met name jouw bedrijfsdoelen weer, de strategieën en tactieken die je zult gebruiken om ze te bereiken, mogelijke problemen die je onderweg tegenkomt en hoe je deze kunt overwinnen, rollen en verantwoordelijkheden, SWOT-analyse en meetstrategieën.

Waarom een ​​vastgoedbedrijfsplan maken?

Niet plannen is plannen om te mislukken. Jouw bedrijfsplan is de sleutel tot succes. In plaats van doelloos rond te dwalen, duw je in de richting van je doelen en doelstellingen met duidelijke richting.

De cijfers bevestigen dit:

Uit een onderzoek bleek dat 64% van de bedrijven die een plan hadden gemaakt, hun bedrijf liet groeien, vergeleken met 43% van de bedrijven die nog geen plan hadden voltooid.

Het businessplan beantwoordt kritische strategische en operationele vragen:

Wie is jouw ideale klant? Hoeveel kun je verwachten te verdienen? Welk budget moet je stellen voor marketing? Hoeveel verkopen moet je doen om de kosten te dekken? Wat zijn de grootste bedreigingen en kansen in jouw markt?

Flexibel

Het plan moet flexibel genoeg zijn om jouw bedrijf te laten draaien met interne en externe krachten.

Weinig ondernemers zijn in staat om hun bedrijf in slechts een jaar volledig te ontwikkelen, terwijl het plannen van vijf jaar in de toekomst erg speculatief kan zijn. Voor de meeste nieuwe ondernemers is drie jaar een redelijk tijdsbestek om een ​​zekere mate van financieel succes te behalen en een levensvatbare carrière in de sector op te bouwen.

Boedelplan

Als je een eenmanszaak bent, staat jouw bedrijf niet los van jouw persoonlijk vermogen. Heb je bijvoorbeeld financiering nodig voor je bedrijfspand om zakelijk verder te kunnen komen, maar vind je geen gehoor bij de bank? Neem dan een kijkje op Bufr NL.

Leave a Reply